Tassen cursus

Gewone tassen zijn er al genoeg!

Het ultieme accessoire voor iedere fashionista is natuurlijk een fanTAStische tas! Want met een exclusieve tas kun je je als modebewuste vrouw altijd en overal onderscheiden. En daarom is ons motto: Gewone tassen zijn er al genoeg!

Bij ons kun je tassen maken die verder gaan dan de gangbare basismodellen. Dus wil je echt iets bijzonders aan je arm hangen, dan ben je bij de Lfa aan het juiste adres. Uitgaande van een aantal voorbeeld-modellen, kun je variëren op allerlei mogelijke manieren; afmeting, verhoudingen, materialen, en details.

Maar je kunt ook een heel eigen ontwerp realiseren. We helpen je dan met de ontwerpfase, het maken van de patronen, de materiaalkeuze en de uitvoering. Kies het juiste leer voor het buitenwerk, voeringstof voor de binnenkant, gespen, sluitingen, ritsen, versieringen, details en applicaties. Dankzij onze ervaring kun je jouw tas uitvoeren met slimme en handige details. En omdat we onze cursisten intensief begeleiden, is de kans op een perfect eindresultaat binnen het bereik van iedere cursist.

Bij ons kun je precies die tas realiseren die je altijd al wilde hebben. Jouw eigen ontwerp. Gewone tassen zijn er al genoeg!

Cursusduur:

5 vrijdagen of  5 zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

En in de zomer een volle week, van maandag tot en met vrijdag

Studiebelasting:

geen

Data:

vrijdag:  5, 12, 19, 26 november en 10 december 2021

zaterdag:  29 januari  5, 12, 19 februari en 5 maart 2022

Kosten:

695,00 Euro  btw-vrij

Zelf aanschaffen:

materialen voor de tas.

Inschrijven of meer informatie

vul het formulier in